Kaksi Phuketin minibussipalvelua kutsuttiin kuulusteluun, koska perjantaina riiteltiin ulkomaisten asiakkaiden poimimisesta Rassadan laiturin lähellä

Mueang Phuket, Phuket -

Kahden minibussin kuljettajat kutsuttiin Phuketin poliisiasemalle sunnuntaina 4. syyskuuta ulkomaisten asiakkaiden poimimisesta Mueangin alueella Rassadan laiturin läheltä perjantaina 2. syyskuuta syntyneen riidan seurauksena.

Netissä jaettiin pätkä riidasta, jossa tila-auton kuljettaja näytti puhuvan mustaa paitaa pukeutuneen miehen kanssa, joka väitti olevansa taksijonon johtaja ja käski neljää ulkomaalaista turistia jäämään pois minibussista. Kuljettaja selitti sitten turisteille heidän ymmärryksensä vuoksi, kun taas miehen kuultiin videolla sanovan, että hänet määrättiin tarkkailemaan, kuka oli "taksimafia".

Videolla näkyvä tila-auton kuljettaja saapui sunnuntaina poliisiasemalle lisäkuulusteluihin. Hänen mukaansa naisturistit käyttivät hänen minibussiyhtiönsä sovellusta palveluun.

Kun hän poimi ne Rassadan laiturin edestä, hänet pysäytti toinen minibussin työntekijä, joka palveli säännöllisesti ulkomaalaisia ​​alueella.

Myös mustaa paitaa pukeutunut mies kutsuttiin poliisiasemalle kuulusteltavaksi seuraavassa vaiheessa. Lainvalvontaviranomaiset eivät tunnistaneet kumpaakaan miestä.

Adcha Buachan Phuketin maakunnan liikennevirastosta ja siihen liittyvät virkamiehet saapuivat myös paikalle tarkkailemaan ja tutkimaan lisätietoja selvittääkseen, katsottiinko tällaisen toimenpiteen olevan ajoneuvolain vai maakuljetuslain vastaista.

Hän kertoi toimittajille: "Tapauksen osalta molemmat osapuolet ovat jo tehneet poliisille valituksia, jotka ovat parhaillaan tutkinnan alla. Minibussin kuljettajan yritys teki myös valituksen videon julkaisemisesta ja syytti heitä taksimafiasta, joka voisi vaikuttaa kielteisesti yritykseen ja Phuketin matkailuun.

"Turistipoliisi etsii myös neljää videolla näkyvää naisturistia saadakseen oman puolensa tarinaan ja luodakseen yhteisymmärrystä siitä, mitä perjantaina tarkalleen ottaen tapahtui." Adcha päätti.

Koska video johti oikeudelliseen valitukseen, TPN-media ei julkaise sitä osana artikkelia.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.