Pakettiauto törmäsi sähköpylvääseen Koh Kaewissa aiheuttaen sähkökatkoksen useiden tuntien ajan

Koh Kaew -

Sähköt katkesivat kahdeksi tunniksi monilla alueilla, kun pakettiauto törmäsi korkeajännitepylvääseen Koh Kaewissa, Mueang Phuketissa.

Phuketin maakunnan sähköviranomaisen raportti puolenyön jälkeen (3. syyskuutard) heille ilmoitettiin, että Thep Kasattri -päätiellä Bang Koossa, Koh Kaewissa, oli rikki korkeajännitepylväs.

He saapuivat paikalle löytääkseen vaurioituneen lava-auton rikkinäisen sähköpylvään läheltä. Sähköt oli poikki kahdeksi tunniksi klo 0–30 lähialueelta, kun työntekijät korjasivat sähköpylvästä. Mieskuljettaja oli loukkaantunut lievästi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.