Kenraali Prayut määräsi armeijan auttamaan Phuketin tulvia

Syyskuu 2nd

Phuket -

Kenraali Prayut Chan-o-cha on määrännyt armeijan auttamaan Phuketin tulvien uhreja.

Syyskuu 2nd

Puolustusministeri kenraali Prayut Chan-o-cha tänään (3rd) on määrännyt Thaimaan kuninkaallisen armeijan auttamaan uhreja Mai Khaon osa-alueella Thalangissa tulvien jälkeen eilen (2. syyskuutand).

Kenraali Prayutin käsky armeijan upseereille vesipumpuilla poistamaan nopeasti vettä alueelta erityisesti lähellä Phuketin kansainvälistä lentoasemaa tuli eilen 2. syyskuuta.

Syyskuu 2nd
Syyskuu 2nd

TPN-media totesi tänään, että vedenpinta on jo laskenut normaaliksi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.