Thalangin tulva vaurioitti pahoin yli 40 autoa

Syyskuu 2nd

Thalang –

Rankkasade eilen aamulla (2nd) Thalangissa vaurioitui 40 autoa.

Sade alkoi torstai-iltapäivällä (1. syyskuuta) ja kesti seuraavan päivän varhaiseen aamuun. Monet alueet Thalangissa tulvivat erityisesti Mai Khaon osa-alueella.

Asunto lähellä Phuketin kansainvälistä lentokenttää ja golfkentän edessä lähellä Thep Kasattri Roadia Mai Khaossa tulvivat voimakkaasti, ja yli 40 autoa on vaurioitunut.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.