Krokotiili löydetty Phuketin temppelin lampista

Phuket -

120 senttimetriä pitkä krokotiili löydettiin Phuketin temppelin lammikosta.

Phuketin kalastustoimistolle ilmoitettiin eilen (2. syyskuuta), että krokotiili löydettiin lammikosta Toh Sae Hillin temppelissä Rasadan osa-alueella Mueang Phuketin alueella.

Virkamiehet menivät temppeliin löytääkseen 120 senttimetriä pitkän krokotiilin. Temppelissä olevat munkit sanoivat, että heillä ei ole aavistustakaan, kuka vapautti krokotiilin lammessa. He pelkäävät, että krokotiili voi vahingoittaa muita ihmisiä, jotka ruokkivat kilpikonnia lammikossa.

Krokotiili poistettiin lammikosta. Phuketin kalastusviraston mukaan krokotiilit ovat suojeltuja eläimiä, joiden hallussapitoon tarvitaan lupa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.