PÄIVITYS: Tyttö, joka kärsii vakavasta hiustenlähdöstä COVID-19-rokotteen saatuaan, saa valtion apua

Phuket -

Yhdeksänvuotias tyttö Thalangissa, jonka väitetään kärsineen vakavasta hiustenlähtöstä saatuaan toisen Covid-19-rokotteen kaksi kuukautta sitten, saa tukea asianomaisilta Phuketin toimistoilta, kun hänen tarinansa oli levinnyt virukseksi.

Edellinen tarinamme:

Yhdeksänvuotias tyttö Thalangissa on kärsinyt vakavasta hiustenlähdöstä saatuaan toisen Covid-19-rokotteen kaksi kuukautta sitten, ja hänen perheensä ja tyttö syyttivät siitä rokotteesta.

Thalangin piiripäällikkö Bancha Tanooin ja Thalangin piirin kansanterveysjohtaja Sataphon Wajasat vierailivat tytön ja hänen perheensä luona hänen kotonaan Thalangissa.

Mr. Bancha kertoi Phuket Expressille: "Tyttö on hoidossa Vachira Phuket -sairaalassa Phuket Townissa. Syy vakavaan hiustenlähtöön on selvitetty jatkohoitoja ja korvauksia varten."

”Tyttö käy koulua normaalisti perheensä, opettajiensa ja ystäviensä huolenpidolla. Hän on edelleen mukava tyttö, joka tykkää treenata." Mr. Bancha lisäsi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.