Soi Dog suorittaa vuosittain rokotusajon Phuket Stray Dog Shelterissä

Soi Dog Foundation toteutti äskettäin vuotuisen rokotuskierroksen Thalangissa sijaitsevassa Phuket Stray Dog Shelterissä – joka tunnetaan myös valtion koirapuntana.

Ryhmä Soi Dog -eläinlääkäreitä, yhteisön tukihenkilöstöä ja pelastusviranomaisia ​​sekä Phuketin maakunnan kotieläinkehitysministeriön edustaja kokoontui varmistamaan, että kaikki hallituksen ylläpitämän laitoksen 735 asuvaa koiraa saivat elintärkeät rokotukset kuutta tautia vastaan. mukaan lukien raivotauti, penikkatauti ja parvovirus.

"Tarkokotien vuosittaiset rokotukset ovat pakollisia ja niiden tulee olla vakiona jokaisessa koiratarhassa", sanoi tohtori Alicja Izydorczyk, Soi Dogin kansainvälinen eläinsuojelujohtaja. "Pinkkatauti ja parvovirus ovat erittäin tarttuvia, ja molemmat ovat erittäin yleisiä Thaimaassa ja tappavat satoja tuhansia koiria vuosittain. Jos tarhan koiria ei rokoteta säännöllisesti, on erittäin suuri mahdollisuus epidemian puhkeamiseen, joka voi helposti tappaa puolet tarhan koirapopulaatiosta."

Soi Dog on tarjonnut eläinlääketieteellistä hoitoa Phuketin kulkukoirien tarhan koirille yli 15 vuoden ajan. Vuotuisen rokotusajon lisäksi säätiö lähettää tarhalle viikoittain eläinlääkäreitä ja päivittäin yhteiskunnan tukihenkilöstöä huolehtimaan siitä, että kaikki siellä olevat koirat ovat steriloituja/kastroituja, madotettuja, punkkeja ja kirppuja vastaan ​​suojattuja ja hoidettuja. kaikki terveysongelmat, joista yleisimmät ovat koiran puremahaavat, sieni- ja muut ihosairaudet, ripuli ja yskä. Vakavammista sairauksista kärsivät koirat siirretään Mai Khaon Soi Dog -sairaalaan jatkohoitoa varten.

Kaikki tämä maksaa, ja voittoa tavoittelematon järjestö osoittaa vuosittain noin 2 miljoonaa bahtia tarhan koirien eläinlääkinnällisiin hoitoihin ja ennaltaehkäisyyn. Koska ne eivät saa valtion rahoitusta, nämä kustannukset katetaan ystävällisillä lahjoituksilla anteliaisilta eläinten ystäviltä ympäri maailmaa.

Koirien hoitaminen Phuket Stray Dog Shelterissä on tärkeä osa Soi Dogin yhteisöyhteistyöohjelmaa, joka tarjoaa hoitoa ja hoitoa katukiirille ja kissoille Phuketin ympäristössä.

Soi Dogin kolme yhteisötyöryhmää koostuvat eläinlääkäristä ja eläinlääkärin tukihenkilöstöstä, jotka matkustavat ympäri saarta tarjotakseen nopeaa lääkintähoitoa sairaille tai loukkaantuneille eläimille. Monien etujensa joukossa ohjelma auttaa keventämään Soi Dogin jatkuvasti kiireisten koira- ja kissasairaaloiden taakkaa. Se auttaa myös opettamaan eläinten ensiapua niille, jotka hoitavat koiria ja kissoja yhteisössä satunnaisen oppimisen ja määrättyjen työpajojen kautta.

"Vaikka Soi Dog välittää kaikista taustoista tulevista eläimistä, asuivatpa ne kadulla tai laitoksissa, kuten valtion koirapunta, on myös yhteisön yhteinen vastuu tulla yhdessä auttamaan eläimiä Phuketissa ja sen ulkopuolella. " lisäsi tohtori Alicja.

Edellinen on lehdistötiedote, joka on julkaistu PR-materiaalissa ja TPN-mediassa lueteltujen organisaatioiden täydellä luvalla. Lehdistötiedotteeseen osallistuvan organisaation lausunnot, ajatukset ja mielipiteet ovat täysin heidän omiaan eivätkä välttämättä edusta TPN-median ja sen henkilökunnan kannanottoja.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.