Yksi brittimies kuoli, toinen loukkaantui vakavasti moottoripyörän ja roska-auton törmäyksessä Samuin saarella

KUVA: MGR Online

Samuin saari -

Brittimies kuoli ja toinen brittimies loukkaantui vakavasti heidän moottoripyöränsä törmättyä roska-autoon Samuin saarella.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta tänään (1.) kello 00:1st) Koh Samuin piirivankilan sisäänkäynnillä.

Pelastustyöntekijät saapuivat paikalle löytääkseen vaurioituneen moottoripyörän Koh Samuin kunnan omistaman jäteauton läheltä. Moottoripyörän istuimen alta pelastushenkilöstö ilmoitti löytäneensä tölkkejä ja olutpulloja.

36-vuotias brittimies, moottoripyörän matkustaja, julistettiin myöhemmin kuolleeksi tapahtumapaikalla (Phuket Express ei pidä hänen nimeään odottaa suurlähetystön ja perheen ilmoitusta). Toinen noin 30-vuotias brittimies, joka oli moottoripyörän kuljettaja, sai vakavia vammoja. Hänet vietiin paikalliseen sairaalaan ensiapua varten.

Kuolleen miehen kerrotaan olevan Pattayalainen ja liikemies.

Jäteauton kuljettaja, Mr. Attaphon Wichean, 42, odotti tapahtumapaikalla ja kertoi Phuket Expressille: "Käännyin sivutielle ennen kuin kuulin törmäyksen. En ole varma, mitä tarkalleen tapahtui."

Attaphon ei loukkaantunut. Onnettomuudella ei ollut muita suoria silminnäkijöitä. CCTV kuitenkin tallensi tapahtuman ja jaettiin sosiaalisessa mediassa. Koska materiaali saattaa kuitenkin häiritä joitain katsojia, sitä ei jaeta tässä raportissa.

Koh Samuin poliisi jatkaa tutkintaa mahdollisten lisäoikeudellisten toimien varalta ja suunnittelee loukkaantuneen miehen kuulustelua, kun tämä toipuu onnettomuudesta. Lehdistön aikaan hän oli sairaalassa vakavassa tilassa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.