Ei merkittäviä marihuanan käyttöhäiriöitä tai ongelmia, jotka lisääntyvät kannabiksen dekriminalisoinnin jälkeen Thaimaassa, kansanterveysministeriö sanoo

Kansallinen -

Mikään merkittävä marihuanan käyttöhäiriö tai ongelma ei ole lisääntynyt viimeisen viiden vuoden aikana, ei edes sen jälkeen, kun kannabis ja hamppu laillistettiin Thaimaassa kesäkuussa, Thaimaan kansanterveysministeriö totesi torstaina 1. syyskuuta.

Tohtori Praphon Tangsrikiatkul, kansanterveysministeriön alaisen lääketieteelliseen käyttöön tarkoitettujen marihuanan komitean puheenjohtaja, paljasti komitean kokouksessa, että viimeisen viiden vuoden aikana 2018–2022 kuntoutukseen hakeneiden marihuanariippuvaisten määrä oli suhteellisen vakaa.

Tohtori Praphon Tangsrikiatkul

Terveydenhuoltolaitoksen tietojen mukaan päivystyspoliklinikalla marihuanaallergioista tai akuutista kannabismyrkytyksestä kärsiviä potilaita on tällä hetkellä keskimäärin 1-2 henkilöä/vrk, kun taas 81 prosenttia potilaista on toipumassa ja voi palata kotiin päivystyksen jälkeen. hoidetaan ensiapupoliklinikalla. (tiedot 29)

”Muihin huumeisiin verrattuna metamfetamiini sijoittui ensimmäiseksi kuntoutuksen läpikäyneiden määrällä, joka oli 77.55 prosenttia. Myös heroiinia käyttäneiden määrä oli huolestuttava, sillä kuntoutukseen hakeutuneiden määrä todennäköisesti lisääntyi. Mutta marihuanan osalta kuntoutusta saavien ihmisten määrä ei ole kasvanut viimeisen 5 vuoden aikana, vaikka kasvi on laillistettu Thaimaassa”, tohtori Praphon lisäsi.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media. 

Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/