Huumeepäillyt pidätettiin kahdella miljoonalla metamfetamiinipillereillä poliisin jahdattua Chumphonista Surat Thaniin

Surat Thani -

Kolme huumeepäiltyä on pidätetty kahdella miljoonalla metamfetamiinipillereillä sen jälkeen, kun poliisi jahtasi maastoautoa Chumphonista Surat Thaniin.

Tiepoliisi ilmoitti eilen aamulla (31st) he jahtasivat maastoautoa Phet Kasem Roadilla Lang Suanin alueella Chumphonissa. SUV oli pysäytetty Than Chanan alueella Surat Thanissa yhteensä 52 kilometrin jälkeen. SUV:sta löydettiin kolme ihmistä, joilla oli kaksi miljoonaa metamfetamiinipilleriä.

Kuljettaja Naris 'Petch' Petchkam, 21, myönsi poliisille saaneensa 40,000 XNUMX bahtia huumeiden kuljettamisesta ja väitti tehneensä niin kaksi kertaa aiemmin onnistuneesti. Tällä kertaa hän aikoi toimittaa huumeita naiselle Nakhon Si Thammaratissa.

Kaikkia kolmea syytetään luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta.

Poliisi tutkii kuljettajan yhteyksiä laajempaan verkkoon, vaikka tarkempia yksityiskohtia ei tiedotettu lehdistöhetkellä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.