85 asetta, 859 luotia, 69,182 1,083 metamfetamiinipilleriä ja XNUMX XNUMX grammaa metamfetamiinia takavarikoitiin neljässä päivässä ylemmissä eteläisissä provinsseissa, mukaan lukien Phuketissa.

Phuket, ylemmät eteläiset maakunnat -

Yhteensä 85 asetta, 859 luotia, 69,182 1,083 metamfetamiinipilleriä ja 22 XNUMX grammaa kristallimetamfetamiinia takavarikoitiin seitsemässä maakunnassa ylemmän etelän alueella, mukaan lukien Phuketissa XNUMX. elokuuta alkaen.nd elokuulle 26th, 2022.

Kenraaliluutnantti Surachate "Big Joke" Hakparn kertoi Phuket Expressille: "Tukitoimien tarkoituksena oli varmistaa turvallisuus. Yli 500 kohteeseen seitsemässä maakunnassa ylemmän eteläosan alueella, jotka ovat Krabi, Chumphon, Nakhon Si Thammarat, Phang Nga, Phuket, Ranong ja Surat Thani, tehtiin ratsian, joista 49 on Phuketissa.

Kaikkiaan takavarikoitiin 85 asetta, 859 luotia, 69,182 1,083 metamfetamiinipilleriä ja XNUMX XNUMX grammaa metamfetamiinia. Eniten aseita takavarikoitiin Surat Thanissa, ja niitä seurasivat Krabi ja Phang Nga, kenraaliluutnantti Surachate lisäsi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.