Lehdistötiedote: Thaimaa myönsi turisteille viisumipidennyksen vauhdittaakseen tulevaa sesonkiaikaa

Seuraava on Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) lehdistötiedote. Sisäiset lausunnot ovat omiaan.

bangkok, 31 elokuuta, 2022– Thaimaan Center for COVID-19 Situation Administration (CCSA) hyväksyi Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) ehdotuksen pidentää oleskeluaikaa 45 päivään viisumivapauteen oikeutetuilta mailta/alueilta tulevien turistien osalta ja 30 päivään niiden osalta. oikeutettu Visa on Arrival (VOA). Tämä on voimassa 1 ja 2022 välisenä aikana.

TAT on ehdottanut jatkoa kannustaakseen tulevaa sesonkiaikaa, joka yleensä kestää lokakuusta maaliskuuhun.

Erityisesti myönnetyn 6 kuukauden jakson aikana oleskeluaikaa kohden pidennetään 30 päivästä 45 päivään seuraavien maiden/alueiden passinhaltijoille, jotka voivat saapua Thaimaahan turistiviisumivapausjärjestelmän mukaisesti: Andorra, Australia, Itävalta, Bahrain, Belgia, Brunei, Kanada, Tšekki, Tanska, Viro, Suomi, Ranska, Saksa, Kreikka, Unkari, Islanti, Indonesia, Irlanti, Israel, Italia, Japani, Kuwait, Latvia, Liechtenstein, Liettua, Luxemburg, Malesia, Malediivit , Mauritius, Monaco, Alankomaat, Uusi-Seelanti, Norja, Oman, Filippiinit, Puola, Portugali, Qatar, San Marino, Saudi-Arabia, Singapore, Slovakia, Slovenia, Etelä-Afrikka, Espanja, Ruotsi, Sveitsi, Turkki, Arabiemiirikunnat, Iso-Britannia, Ukraina ja USA.

Saman 6 kuukauden ajanjakson aikana oleskelun kestoa pidennetään 15 päivästä 30 päivään seuraavien maiden/alueiden passinhaltijoille, jotka voivat hakea VOA:ta: Bhutan, Bulgaria, Kiina, Kypros, Etiopia , Fidži, Georgia, Intia, Kazakstan, Malta, Meksiko, Nauru, Papua-Uusi-Guinea, Romania, Saudi-Arabia, Taiwan, Uzbekistan ja Vanuatu.

Lisäksi seuraavien maiden/alueiden passinhaltijat voivat saapua Thaimaahan ilman viisumia kahdenvälisen sopimuksen nojalla: Kambodža (14 päivää), Myanmar (14 päivää), Hongkong (30 päivää), Lao PDR. (30 päivää, Macao (30 päivää), Mongolia (30 päivää), Venäjä (30 päivää ja VOA), Vietnam (30 päivää), Argentiina (90 päivää), Brasilia (90 päivää), Chile (90 päivää), Korea ( ROK) (90 päivää) ja Peru (90 päivää).

Huomioithan, että tiettyjen maiden/alueiden kansalaisten on haettava viisumia vain kuninkaallisesta Thaimaan suurlähetystöstä tai kuninkaallisesta pääkonsulaatista asuinmaassaan tai nimetystä Thaimaan suurlähetystöstä/pääkonsulaatista. Siksi matkustajia kehotetaan ottamaan yhteyttä lähimpään Thaimaan kuninkaalliseen suurlähetystöön tai pääkonsulaattiin selvittääkseen, ovatko he oikeutettuja jättämään hakemuksen.

Tietoa Thaimaan kuninkaallisten suurlähetystöjen ja pääkonsulaattien sijainnista ja yhteystiedoista on saatavilla osoitteessa www.thaiembassy.org.

Hakeakseen verkossa vierailijat voivat tarkistaa kelpoisuutensa tehdä niin Thaimaan sähköisen viisumin virallisella verkkosivustolla osoitteessa www.thaievisa.go.th.

Thaimaa toivottaa lämpimästi tervetulleeksi matkustajat kaikista maista/alueilta, joilla on todiste joko rokotustodistuksesta tai rokottamattomille henkilöille negatiivinen RT-PCR- tai ammattimainen ATK-testitulos 72 tunnin sisällä matkasta. Ne voivat olla painetussa tai digitaalisessa muodossa. Thaimaan kansainvälisille lentokentille tai maarajatarkastuspisteille (22 maakunnassa) tehdään satunnaistarkastuksia.

Thaimaassa ollessaan sekä rokotettuja että rokottamattomia/ei täysin rokotettuja matkustajia kehotetaan noudattamaan tiukasti terveys- ja turvallisuusstandardeja. Matkustajien, joilla on COVIDin kaltaisia ​​oireita, tulee testata. Jos testi on positiivinen, heidän on saatava asianmukainen lääketieteellinen hoito.

Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.