Phuketin huumeepäilty pidätettiin 1.29 kilogramman metamfetamiinin ja 2,000 XNUMX metamfetamiinipillerin kanssa.

Phuket -

Huumeeksi epäilty on pidätetty Phuketissa 1.29 kilogrammalla metamfetamiinia ja yli 2,000 XNUMX metamfetamiinipilleriä.

Rajavartiopoliisin ryhmä raportoi maanantaina 29. elokuutath he ovat pidättäneet herra Eakksachai 'Gueng' Paesophon, 32. Hänet pidätettiin Sakdidet Roadilla Wichitin osa-alueella Mueang Phuketin alueella.

Häneltä takavarikoitiin 1,292.99 2,770 grammaa metamfetamiinia ja XNUMX XNUMX metamfetamiinipilleriä.

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun poliisi sai vihjeen, että herra Gueng myi huumeita Phuketin kaupungin alueella. Hänen väitetään olevan osa suuremman huumekauppiaan huumeverkostoa muissa provinsseissa.

Gueng myönsi poliisille saaneensa 20,000 XNUMX bahtia huumeiden kuljettamisesta ja väitti tehneensä niin kolme kertaa aiemmin onnistuneesti.

Häntä syytetään luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.