PÄIVITYS: Mies pidätettiin sen jälkeen, kun hän viilti "ystävää" veitsellä Wichitissä, väittää olleensa "vain humalassa"

Wichit –

31-vuotias mies on pidätetty, kun hän viilteli ystäväänsä veitsellä tytön edessä Wichitissä.

Edellinen tarinamme:

31-vuotias mies sai vakavia vammoja sen jälkeen, kun hänen ystävänsä väitetään viillonneen häntä veitsellä tiellä Wichitissä viime viikolla kirkkaan päivänvalossa.

 Päivitetty tarina:

Wichitin poliisi ilmoitti eilen (29. elokuutath), että he ovat pidättäneet epäillyn herra Anupatin, 31, kartanossa Wichitin osa-alueella Mueang Phuketin alueella.

Hän myönsi poliisille olleensa humalassa ennen kuin hän ja hänen ystävänsä alkoivat riidellä ja tapella. Hän sanoi olevansa pahoillaan. Hän ei tarkoittanut yrittää tappaa ystäväänsä.

Häntä syytetään kuitenkin murhan yrityksestä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.