Useat viihdepaikkayhdistykset Thaimaassa vaativat aukioloaikojen pidentämistä klo 4 matkailun ja kotimaan talouden edistämiseksi

Kansallinen -

Useat viihdepaikkayhdistykset Thaimaassa vaativat hallitusta pidentämään viihdepaikkojen aukioloaikoja kello 4 asti. matkailun vauhdittamiseksi ja kotimaan talouden elvyttämiseksi.

Patong Entertainment Business Associationin (PEBA) puheenjohtaja Weerawit Kreuasombat kertoi Associated Pressille maanantaina 29. elokuuta, että tämän päivän ongelmana on, että samat määräykset eivät ole voimassa koko maassa, koska ne eivät aina ole sopusoinnussa sosiaalisen kontekstin ja käyttäytymisen kanssa. joistakin tietyistä kaupungeista.

Presidentti totesi: ”Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että samoja määräyksiä ei voi soveltaa koko maassa. Siellä pitäisi olla luokiteltu kaavoitus. Viihdepaikoissa jotkut alueet voidaan sulkea klo 11, jotkut alueet voidaan sulkea klo 00 tai 1, ja jotkut alueet voidaan jatkaa klo 00 asti. vastaamaan turistien tarpeisiin. Samalla voi olla kunnollinen hallinta ja järjestys jokaiselle kaavoitusalueelle.”

”Monet ihmiset eivät ehkä pysty kuvittelemaan, mitä hyötyä on viihdepaikan avaamisesta vielä 2-3 tunniksi. Oletetaan, että viihdepaikkojen liiketoiminta voi tuottaa keskimäärin 2,000-3,000 bahtia/henkilö/päivä. Jos aukioloaikoja pidennettäisiin, kulutus voisi myös kaksinkertaistua 4,000 5,000-XNUMX XNUMX bahtiin/henkilö/vrk. Elvytyksen aikana tämä voi nostaa taloutta nopeasti ja tehokkaasti. Lisäksi se on myös eräänlainen kiertotalouden muoto, sillä yksittäisten kulujen lisääntyminen lisää myös työllisyyttä, yrityksiä sekä paikallisia liikennepalveluja.

KUVA: INN News

Khaosan Road Business Operators Associationin puheenjohtaja Sa-nga Ruangwatthanakul sanoi, että koska yrittäjät olivat aina noudattaneet hallituksen ohjeita ja yli kaksi vuotta kestäneitä Covid-rajoituksia, hallituksen tulisi korvata heille ajanhukkaa, tulojen menetys ja velkataakan lisääminen yöelämän viihdepaikkojen aukioloaikojen pidentäminen.

”Tänään keskitymme houkuttelemaan ulkomaisia ​​turisteja matkustamaan maahan tulon tuottamiseksi. Mutta turisteilla on erilaisia ​​mieltymyksiä, joten meidän tulee sopeutua matkailijoiden tarpeisiin alueittain, jotta saadaan mahdollisimman paljon tuloja, hän jatkoi.

KUVA: Prachachat

Thanakorn Kuptajit, Thai Alcohol Beverage Business Associationin (TABBA) neuvonantaja, paljasti perustelunsa tuntipidennyksen tueksi, että se on osa yömatkailun tunnelmaa ja sitä voidaan pilotoida suosituilla turistialueilla, kuten Khao Sanissa. Road, Pattaya, Krabi, Phang Nga, Chiang Mai, Phuket, Hua Hin ja Samui, jotta talous voi vähitellen elpyä.

Lisäksi Thaimaan julkisen taksiyhdistyksen puheenjohtaja Sadis Chaitheng lisäsi, että viihdepaikkojen aukioloaikojen pidentäminen hyödyttää myös takseja, moottoripyörätaksia, kolmipyöriä ja muita vastaavia kuljetuspalveluita, koska ne voisivat tarjota enemmän palvelua ja ansaita enemmän rahaa turisteilta.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media. 

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.