Phuketin vuotuinen kasvissyöjäfestivaali alkaa ensi kuussa

Phuket -

Vuotuinen kasvisfestivaali alkaa ensi kuussa yhdeksän päivän ajan.

Kokous pidettiin eilen (29. elokuuta), jota johtivat Phuketin varakuvernööri Amnuay Pitsuwan ja Phuketin kulttuuritoimiston johtaja Chantana Sitipan.

Mr. Amnuay kertoi The Phuket Expressille: "Tänä vuonna festivaali järjestetään 26. syyskuutath lokakuun 4th. Festivaalin tavoitteena on säilyttää arvokkaita paikallisia perinteitämme sekä tukea kulttuuria ja matkailua.

Rouva Chantana lisäsi: "Covid-19-mittauksia harkitaan edelleen. Jokaisen, joka liittyy rituaaliseremoniaan, TÄYTYY olla kaksoisrokotettu. Heidän PITÄÄ tehdä ATK-testi kaksi päivää ennen festivaaleja ja ATK-testi joka kolmas päivä. Muiden festivaaleille osallistuvien on käytettävä kasvonaamioita koko ajan.

– Kaupat eivät saa myydä sähinkäisiä. Ilotulitteet ja sähinkäisten soittaminen eivät ole sallittuja paitsi seremoniassa käytettävät sähinkäiset." Amnua päätti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.