Talon palohälyttimet Wichitissä

Wichit –

Talo syttyi tuleen Wichitissä eilen 29. elokuuta, mikä hälytti asukkaita, mutta henkilövahinkoja ei raportoitu.

Palomiehet saivat ilmoituksen tulipalosta myöhään iltapäivällä eräässä talossa Wichitin osa-alueella Mueang Phuketin alueella.

He saapuivat taloon Soi Mueang Thong 5 ja huomasivat, että talosta tuli savua. Palo on saatu hallintaan, kun asukkaat auttoivat sammuttamaan palon ennen palomiesten saapumista.

Olohuoneen hylly vaurioitui tulipalossa. Henkilövahinkoja ei raportoitu. Palon syttymissyytä tutkitaan edelleen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.