Ominaisuus: Turistiopas joihinkin Phuketin suurimmista muutoksista vierailijoille, jotka eivät ole olleet ennen Covid-19-pandemiaa

Phuket -

Phuket on ollut eristyksissä yli kaksi vuotta siitä lähtien, kun Covid-19-pandemia iski ensimmäisen kerran Thaimaahan tammikuussa 2020. Ykillisen turistipulan vuoksi pieni, vilkas ja turisteja kestävä saari kaatui, ja se kaatui vuosia kovaa yritystoimintana. suljettiin, työntekijät joutuivat siirtymään ja jotkut pakenivat saarelta parempaa tulevaisuutta etsimään.

Valo on kuitenkin syttynyt saarella uudelleen turistien paluun myötä sen jälkeen, kun hallitus lopulta päätti poistaa kaikki epäsuotuisat Covid-19-säännökset. Thaimaan passi on poissa, Test & Go on myös poissa lopullisesti, ja nyt Phuket on palannut henkiin ja turisteja on huomattavasti enemmän.

Joten jos et ole tällä hetkellä saarella ja mietit, tulisitko Phuketiin vai et, TPN-media on täällä käsitellyt joitain saaren eri osissa tapahtuvia muutoksia ja päivityksiä, joista voi olla apua ja jotka helpottavat lopullista päätöstäsi. . Sen enempää puhumatta, aloitetaan.

1. Kannabis dekriminalisoitiin tänä vuonna Thaimaassa ja on tällä hetkellä harmaalla alueella laillisesti. Lupa on yksityiseen omaan käyttöön, mutta ei julkista tupakointia. Ennen kannabis oli melko yleistä, varsinkin Patongissa, mutta silti laitonta ja kallista. Nyt voit löytää sen myytävänä laillisesti monissa kuuluisissa paikoissa, kuten Phuket Townissa, viikonloppumarkkinoilla ja kävelykaduilla halvemmalla. Kannabiksen lopullisia lakeja käsitellään edelleen hallituksessa.

2. Ulkomaisten vierailijoiden kuuluisa alue, Patongin Bangla Road, herää jälleen henkiin Covid-kriisin jälkeen. Toisin kuin ennen, turisteja on kuitenkin edelleen vähemmän kuin ennen. Jotkut baarit ja viihdepaikat olivat edelleen kiinni. Jotkut viihdepaikkojen pitäjät eivät selvinneet ennen rentoutumista.

3. Kuuluisalla thai-nyrkkeilyn Soi Ta-iadilla on vähemmän ulkomaalaisia ​​turisteja, jotka ovat tulleet oppimaan thai-nyrkkeilyä kuin ennen Covid-19:ää, ja monet nyrkkeilysalit on suljettu pysyvästi

4. Jotkut Phuketin hostellit ja hotellit ovat pysyvästi suljettuina taloudellisten ongelmien vuoksi, koska ulkomaisia ​​turisteja oli vähän Covid-kriisin aikana. Hotellioperaattorit eivät selviä hengissä ennen rentoutumista.

5. Kolme vuotta sitten avattu Patongin keskustavaratalo on ollut tilapäisesti suljettuna viime vuodesta. He sanovat tämän johtuvan siitä, että suurin osa heidän asiakkaistaan ​​on ulkomaalaisia. Tässä kuussa he ovat kuitenkin juuri ilmoittaneet, että tavaratalo avataan jälleen ensi kuussa. Samaan aikaan Thalangiin on rakennettu uusi Robinson-tavaratalo. Se on juuri avattu uudelleen viime viikolla.

6. Phuketissa ei ole tällä hetkellä paljon suuria tienrakennusprojekteja. Pitkään ehdotettu ja keskusteltu Phuketin pikaraitiovaunulinja saaren pohjoisesta etelään on virallisesti keskeytetty, koska asiaankuuluvat virastot kutsuvat hankkeen budjettitarkastelua.

Tämän pitäisi olla nopea yhteenveto joistakin merkittävimmistä muutoksista ja päivityksistä, joita Phuketissa on tapahtunut pandemian aikana. Voidaan sanoa, että elämä saarella etenee nyt kovaa vauhtia turistien palaamisen ja yritysten uudelleen avaamisen myötä.

Vaikka osa yrityksistä joutui valitettavasti lopettamaan toimintansa taloudellisten ongelmiensa vuoksi, uusia värejä ja raikkautta täyttäviä versoja syntyy, ja ne ovat yhtä hyviä. Kaikki nämä muutokset ovat kääntäneet asioita Phuketissa hyvällä ja huonolla tavalla, ja ainoa tapa saada se selville on ehdottomasti tulla katsomaan se itse.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.