E-savukkeet ovat edelleen kiellettyjä Thaimaan markkinoilla, kansanterveysministeri toistaa

Kansallinen -

Thaimaa toistaa kantansa kaikenlaisten e-savukkeiden kieltämiseen, mukaan lukien tuotteiden myynti ja maahantuonti maahan.

Kansanterveysministeri Anutin Charnvirakul totesi 20. kansallisessa tupakka- ja terveyskonferenssissa maanantaina 29. elokuuta, että sähkösavukkeet ja muut uudet tupakanpolttotavat ovat piilevä vaara yhteiskunnassa, erityisesti nuorten ja teini-ikäisten keskuudessa.

Hän mainitsi Thaimaan tilastoviraston vuonna 2021 tekemän tutkimuksen, joka paljastaa, että yli puolet noin 80,000 15 sähkösavukkeen tupakoitsijasta Thaimaassa oli 24-XNUMX-vuotiaita teini-ikäisiä.

”Tutkimuksen tulokset osoittivat, että e-savukkeet ovat synnyttäneet uusia tupakoitsijoita erityisesti nuorten keskuudessa. He aloittivat tupakoinnin nopeammin, ja tupakansavu vaikutti heihin todennäköisemmin, millä oli negatiivinen vaikutus yhteiskuntaan, talouteen ja ympäristöön, Anutin sanoi.

Ministeri toisti myös, että hänen kolmivuotisen johtamisensa kansanterveysministeriö ei ole koskaan tukenut ja kieltänyt voimakkaasti sähkösavukkeiden käyttöä ja maahantuontia kaikissa muodoissa.

”Riippumatta siitä, missä e-savukkeissa mainostetaan niiden olevan vaarattomia tai terveydelle haitattomia, kansanterveysministeriö ei ostanut tällaisia ​​tekosyitä eikä tukenut sähkösavukkeita millään tavalla. Mutta ne, jotka nähtiin höyrystävän, kantoivat enimmäkseen laittomasti maahan tuotuja sähkösavukkeita. Viranomaiset voivat ryhtyä oikeudellisiin toimiin tupakoitsijoita vastaan, jos ne jäävät kiinni. Ja sähkösavukkeiden takavarikointi kieltäisi edelleen niiden myynnin verkossa ja mustilla markkinoilla, hän lisäsi.

Sillä välin online-kriitikot huomauttivat välittömästi, että Thaimaa dekriminalisoi marihuanan äskettäin 9. kesäkuuta, mutta jatkaa kovan linjan omaksumista vapaukseen ja vesipiippuun.

Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/