Hollantilainen turisti pelastettiin kaatuttuaan vesiputoukselle Phang Ngassa

KUVA: 77kaoded

Phang Nga -

Hollantilainen turisti on pelastettu putottuaan vesiputoukselle Phang Ngassa eilen (29. elokuuta) 2022.

Katastrofien ehkäisy- ja lieventämisministeriön Phang Ngan toimisto sai ilmoituksen laiteavusta, kun ulkomaalainen turisti liukastui ja loukkaantui Thung Kaminin vesiputouksella Kuek Kakin osa-alueella Takua Pa -alueella.

He saapuivat paikalle löytääkseen 52-vuotiaan hollantilaisen turistin, jonka henkilöllisyys salattiin hänen pyynnöstään. Hän sai vammoja jalkaansa ja lantioonsa, eikä hän kyennyt kävelemään.

Hänet siirrettiin alas vesiputouksesta ennen kuin hänet vietiin paikalliseen sairaalaan, jossa hän on edelleen lehdistön ajan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.