Aseellinen taistelu kahden miehen välillä lähellä Saphan Hinin julkista puistoa, ja yksi loukkaantui viiltohaavoilla

Wichit, Phuket -

 Mies on saanut vammoja viiltohaavasta tappelun jälkeen entisen ystävänsä kanssa lähellä Saphan Hin Public Parkia Wichitissä sunnuntai-iltapäivällä (28. elokuuta).

Wichitin poliisille ilmoitettiin tapauksesta klo 5 lähellä Saphan Hinin julkista puistoa. He ja ensimmäisenä paikalle saapunut Phuket Express löysivät tieltä makaavan moottoripyörän. Läheltä poliisi löysi kolme käytettyä luotipatruunaa. Tieltä löytyi verijälkiä, mutta ei loukkaantuneita.

Wichitin poliisi otti yhteyttä Vachira Phuket -sairaalaan Phuket Townissa. He kertoivat, että herra Tat, 25, oli saanut vammoja poskeen, käteensä, käsivarteensa ja jalkaansa syntyneestä vinohaavasta. Perushoidon jälkeen hän poistui nopeasti sairaalasta.

Poliisi sanoi, että toinen osapuoli Mr. Mew, 33, ei loukkaantunut sen jälkeen, kun herra Tat oli väitetysti avannut tulen aseella. Tat kiiruhti pois tapahtuman jälkeen.

Tat ja Mew olivat kuulemma entisiä ystäviä. He olivat riidelleet ennen kuin Mew hyökkäsi Tatiin veitsellä, kun taas Tat avasi tulen Mewä kohti, mutta epäonnistui. Väitteen luonne jäi epäselväksi. Viranomaiset salasivat molempien miesten sukunimet.

Poliisi löysi Mew'n hänen kotoaan, mutta hän törmäsi myöhemmin läheiseen mangrovemetsään. Poliisi etsii parhaillaan molempia osapuolia.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.