Malesian Firefly Airlines käynnistää ensimmäisen Penang-Phuket-lentonsa perjantaina helpottaakseen malesialaisia ​​turisteja Thaimaahan

Phuket -

Malesian Firefly Airlines käynnisti ensimmäisen lentonsa Malesian Penangista Thaimaan Phuketiin perjantaina 26. elokuuta. Matkustaa neljä lentoa päivässä turistien majoittamiseksi saarelle.

TAT:n Phuketin toimiston johtaja Nantasiri Ranasiri ja Phuketin kansainvälisen lentoaseman osastojen johtajat toivottivat tervetulleeksi ja antoivat tervetulleeksi matkamuistoja yhteensä 126 matkustajalle, jotka matkustivat Firefly Airlinesin ensimmäisellä lennolla FY3600 Penangista perjantaina.

Firefly Airlines on Malaysia Aviation Groupin (MAG) liikennöimä lentoyhtiö. Sen uusittu Boeing 737-800 nousi ensimmäisen kerran PEN-HKT-reitille ja oli saapunut Phuketin kansainväliselle lentokentälle klo 2. paikallista aikaa 20. elokuuta.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

National News Writer Pattaya Newsissa. Bangkokissa syntynyt ja kasvanut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanoillaan ja kuvillaan. Hänen opiskelukokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismia kohtaan ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.