Vietnamilainen mies pidätettiin varastettuaan 15,000 XNUMX bahtia käteistä ja iPhonen hollantilaiselta turistilta Samuin saarella

KUVA: Naewna

Samui, Surat Thani -

Vietnamilainen epäilty pidätettiin varastettuaan 15,000 XNUMX bahtia ja iPhonen hollantilaiselta turistilta ollessaan viihdepaikalla Samuin saarella.

Bo Phutin poliisipäällikkö eversti Yutthana Sirisombat kertoi paikalliselle thaimaalaiselle medialle: "Mr. Hanifi Mert, 25, hollantilainen, teki ilmoituksen viime viikolla 20. elokuutath että hänen iPhone 13 ja 15,000 XNUMX bahtia varastettiin hänen laukustaan, kun hän tanssi viihdekeskuksessa lähellä Cha Weng Beachiä.

"Tarkastimme CCTV-materiaalia viihdekeskuksen sisällä. Miespuolinen epäilty otti Mr. Mertiltä käteistä ja matkapuhelimen. Yutthana totesi.

"Epäilty pidätettiin myöhemmin lähellä Chaweng Beachiä tällä viikolla. Hänet tunnistettiin herra Tuengiksi, Vietnamin kansalaiseksi. Hän myönsi varastaneensa esineet turistilta. Hän lähetti matkapuhelimen pakettina Bangkokiin ja sai 4,000 bahtia. Olemme vihdoin takavarikoineet matkapuhelimen ja palauttaneet sen herra Mertille." Yutthana jatkoi.

"Herra. Mert sanoi olevansa erittäin onnellinen ja sanoi kiitos upseereillemme. Hän käskee ystäviään tulemaan Samuin saarelle. Hänellä on myös suunnitelma tehdä liiketoimintaa täällä." Yutthana päätti.

Samuin poliisi ei kuitenkaan maininnut kadonneista 15,000 XNUMX bahtia käteisenä.

"Epäilty herra Tueng sanoi maksaneensa 7,000 10 bahtia jollekin, joka voi viedä hänet Thaimaahan luonnollisen rajan kautta. Hän asui Samuin saarella myyjänä yli XNUMX vuotta, joten hän osaa puhua thain kieltä, mutta hänellä ei ole laillista viisumia." Yutthana lisäsi.

Tuengiä syytetään varkaudesta ja laittomasta maahantulosta, ja hänet karkotetaan äskettäisestä varkaudesta rangaistuksen jälkeen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.