Thaimaa Kratom Plant Act ilmoitti, lyhyt yhteenveto yksityiskohdista

Thaimaa-

  Kratom Plant Act on julkaistu Royal Gazettessa eilen (26. elokuutath). Kratom-lehtiä ei saa myydä alle 18-vuotiaille, imettäville ja raskaana oleville naisille.

Kratom-laitoslaki on tullut voimaan tästä päivästä (27. elokuuta). Kratom-kasveja pidetään nyt sadona, joka edistää taloutta.

Esimerkkejä joistakin tärkeistä lain kohdista ovat:

Jakso 10: Kratomin lehtien vientiin tai maahantuontiin tulee saada lupa asiaankuuluvilta viranomaisilta. Rikkomisesta voi seurata jopa vuoden vankeusrangaistus ja/tai sakko jopa 100,000 XNUMX bahtia.

Jakso 24: Kratomin lehtiä tai Kratomia elintarvikkeiden ainesosina ei voida myydä

1) Alle 18-vuotiaat, imettävät naiset

2) Raskaana olevat naiset

3) Imettävät naiset

Pykälän 24 rikkomisesta seuraa sakko jopa 30,000 XNUMX bahtia.

Jakso 25: Kratom-lehtiä ei voi myydä seuraavissa paikoissa:

1) Koulutuspaikat

2) Asuntoloita

3) Julkiset puistot, eläintarhat ja huvipuistot

4) Myyntiautomaatit

Pykälän 25 rikkomisesta seuraa sakko jopa 50,000 XNUMX bahtia.

Jakso 26: Ihmisten rohkaiseminen mainoksilla sekoittamaan kratomia psykotrooppisiin aineisiin on kiellettyä. Rikkomuksesta seuraa enintään kaksi vuotta vankeutta ja/tai sakkoa enintään 200,000 XNUMX bahtia.

TPN:n tiedotusvälineiden mukaan yskänlääke on yksi ainesosista, joita paikalliset teini-ikäiset käyttävät cocktail-lääkkeen valmistamiseen, joka tunnetaan paikallisesti nimellä 4X100 ("Katso koon roy thai kielellä").

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/