Kuudes vahvistettu apinarokkotapaus Thaimaassa raportoitu Maha Sarakhamissa

Maha Sarakham-

Thaimaa eilen (26th), raportoi kuudennen vahvistetun Monkeypox-tapauksen, joka on thaimaalainen nainen Maha Sarakhamissa Thaimaan koillisosassa.

Taudinvalvontaosaston pääjohtaja tohtori Opas Karnkawinpong paljasti, että viimeisin potilas oli 21-vuotias thaimaalainen nainen, joka on hiljattain Qatarista palannut hierontatyöntekijä.

Hänen aikajanansa on seuraava:

- Elokuu 10th punainen ihottuma alkoi hänen sukuelimistään hänen ollessaan Qatarissa.

– 21. elokuuta hän palasi takaisin Thaimaahan ja saapui kotiinsa Maha Sarakhamiin.

– 22. elokuuta meni paikalliseen sairaalaan kuumeen ja turvonneiden imusolmukkeiden kanssa.

- Elokuu 24th hän sai Monkeypoxin.

Dr. Opas lisäsi: "On ilmeistä, että potilas oli ulkomailta tuotu tapaus. Tässä tapauksessa on neljä riskikontaktia ja 24 matalariskistä henkilöä. Potilas- ja riskitapaukset ovat nyt lääkintähenkilöstön ja kansanterveysviranomaisten tiiviissä seurannassa. Pääjohtaja kehotti yleisöä pysymään rauhallisena, koska tauti ei ole helposti tarttuva."

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.