Rankkasade aiheuttaa tulvia Patongissa

Patong -

Voimakas sade Patongissa viime yön (25. elokuuta) jälkeen on aiheuttanut tulvia Patongin poliisiasemalla.

Sade iski viime yöstä tähän aamuun (26. elokuuta) ja aiheutti tulvia monilla Patongin kaupungin teillä, erityisesti Patongin poliisiasemalla. Liikennepoliisi ja lainvalvontaviranomaiset auttoivat ohjaamaan autoilijoita liikenteeseen.

Veden pinta kuitenkin väheni nopeasti sateen lakattua.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.