Thaimaan matkailu vähitellen toipumassa uudelleen avaamisen jälkeen, hallitus pidentää viisumiaikaa houkutellakseen 10 miljoonaa ulkomaalaista matkailijaa vuoden loppuun mennessä

Kansallinen -

Thaimaan matkailu on vähitellen toipumassa, kun Thaimaahan on saapunut yli neljä miljoonaa ulkomaalaista turistia vuoden 2022 alussa tapahtuneen täyden avaamisen jälkeen, hallituksen tiedottaja Anucha Burachaisri paljasti keskiviikkona 24. elokuuta.

Tiedottaja jatkoi, että kansainvälisten matkailijoiden määrän merkittävä kasvu oli positiivinen merkki, joka kuvastaa matkailualan ja Thaimaan talouden elpymistä hallituksen matkustustoimenpiteiden ja matkailun edistämisen myötä.

Asianomaisia ​​virastoja määrättiin kehittämään tehokkaita toimenpiteitä matkailun edistämiseksi vuoden toisella puoliskolla, jotta Matkailuviraston tavoite houkutella 10 miljoonaa ulkomaalaista matkailijaa vuoden 2022 loppuun mennessä saavutetaan.

Lisäksi Center for Covid-19 Situation Administrationin (CCSA) äskettäinen hyväksyntä viisumiajan pidennyksistä oli myös yhdenmukainen hallituksen politiikan kanssa toivottaa tervetulleeksi enemmän turisteja.

Hyväksynnän mukaan viisumivapausaikaa pidennettäisiin 30 päivästä 45 päivään ja Visa on Arrival (VOA) -aikaa pidennettäisiin myös enintään 15 päivästä 30 päivään lokakuusta 2022 maaliskuuhun 2023.

Asianomaiset viranomaiset, mukaan lukien sisäministeriö, ulkoasiainministeriö ja maahanmuuttovirasto, määrättiin panemaan täytäntöön ja jatkamaan CCSA:n päätöstä seuraavassa vaiheessa.

"Hallitus etsii tapoja ja harkitsee erilaisia ​​toimenpiteitä kotimaisten ja kansainvälisten tilanteiden kanssa sopusoinnussa matkailun ja muiden siihen liittyvien alojen elvyttämiseksi ja elvyttämiseksi samalla kun seurataan kansanterveystoimien toteuttamista", Anucha lisäsi.

TPN huomauttaa, että viisumien jatkamisajoista ei ollut vielä laitettu Royal Gazette -lehdessä, eivätkä ne olleet virallisia, eikä päivämäärää, jolloin tämä tapahtuisi.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollemme, Pattayan uutiset, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media. 

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Tarvitsetko Covid-19-vakuutuksen seuraavalle Thaimaan matkallesi? Klikkaa tästä.

Seuraa meitä Facebook

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tilaa
Ei, Meechukhun
National News Writer Pattaya Newsissa syyskuusta 2020 lokakuuhun 2022. Bangkokissa syntynyt ja varttunut Nop kertoo mielellään tarinoita kotikaupungistaan ​​sanojensa ja kuviensa kautta. Hänen koulutuskokemuksensa Yhdysvalloissa ja intohimo journalismiin ovat muokanneet hänen aitoja kiinnostuksen kohteitaan yhteiskunnassa, politiikassa, koulutuksessa, kulttuurissa ja taiteessa.