Mies loukkaantui vakavasti sen jälkeen, kun ”ystävän” väitetään leikattavan häntä tiellä Wichitissä

Wichit –

31-vuotias mies sai vakavia vammoja sen jälkeen, kun hänen ystävänsä väitetään viiltävän häntä veitsellä tiellä Wichitissä kirkkaan päivänvalossa.

Wichitin poliisille ilmoitettiin tapauksesta kello 3 eilen (00. elokuuta) Mudong Canal – Borae Roadin puolella lähellä Soi Thung Jaroenin sisäänkäyntiä.

Pelastuslaitos saapui paikalle löytääkseen miehen, joka myöhemmin tunnistettiin Kittisak Malipaniksi, 31. Hän vuoti voimakkaasti verta jalkansa vakavasta haavasta, mutta oli edelleen tajuissaan. Hänet kuljetettiin paikalliseen sairaalaan.

Paikalliset asukkaat kertoivat poliisille, että loukkaantunut Kittisak pyysi jonkinlaista apua ystävältään, mutta se muuttui sanalliseksi ja sitten fyysiseksi riidaksi. Väitteen tarkka luonne jäi kuitenkin epäselväksi.

Poliisi jatkaa tutkintaa jatkotoimia varten.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.