Mies pidätettiin, koska hän oli avannut viihdepaikan ilman lupaa Samuin saarella

Samui, Surat Thani -

Mies on pidätetty epäiltynä viihdepaikan avaamisesta ilman lupaa, alkoholin myymisestä lain ylittävästä määräajasta, Baraku/Shishan laittomasta hallussapidosta sekä ampuma-aseiden ja huumeiden päästämisestä tapahtumapaikalle.

Bo Phutin poliisin ryhmä teki tänä aamuna ratsian "Dream Land" -viihdekeskukseen Samuin saarella. He ovat pidättäneet Puwanain, 45. Häntä syytetään tapahtumapaikan avaamisesta ilman lupaa, alkoholin myymisestä laillisen aikarajan yli, Barakun laittomasta hallussapidosta sekä ampuma-aseiden ja huumeiden päästämisestä tapahtumapaikkaan.

Tapahtumapaikalta takavarikoitiin kilo Baraku-nestettä ja Baraku-tarvikkeita. Puwanai, jonka sukunimeä lainvalvontaviranomaiset salasivat, vietiin Bo Phutin poliisiasemalle lisätoimia varten.

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.