Kamalan asukkaat osallistuvat tsunamievakuointiharjoitukseen

Kamala -

Kamalan asukkaat osallistuivat tsunamin evakuointiharjoitukseen tällä viikolla.

Eilen (24th) tsunami-evakuointiharjoitus pidettiin Kamala Beachillä. Harjoituksen käynnisti Kathun piirin päällikkö Siwat Rawangkun. Paikalliset asukkaat, opiskelijat ja hallituksen työntekijät osallistuivat harjoitukseen.

Mr. Siwat kertoi The Phuket Expressille: "Kamala on yhteydessä mereen, jossa yhteisömme vaurioitui suuressa tsunamissa monta vuotta sitten. Meidän täytyy valmistautua ja olla valmiita kaikkiin tilanteisiin. Harjoitus eilen alkoi TTX-harjoituksesta ennen evakuointia.

Tambonin hallintoorganisaation päällikkö Jutha Dumluck kertoi Phuket Expressille: "Tämä evakuointi onnistui. Jatkossa saatamme harjoittaa myös yöaikaan, koska turisteja tulee lisää sesonkiaikana. Hotellioperaattoreita ja turisteja kutsutaan mukaan evakuointiharjoitukseen."

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt The Pattaya Newsin kanssa kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan ja Chonburin paikallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.