PÄIVITYS: Vuokranantaja kiistää syytökset naisen väitetystä seksuaalisesta hyväksikäytöstä Phuketin kaupungin asuntolassa

Phuket -

Vuokranantaja on kiistänyt syytökset naisen väitetystä seksuaalisesta hyväksikäytöstä tämän nukkuessa Phuket Townin asuntolassa.

Edellinen tarinamme:

Haaste on määrätty vuokranantajalle, joka väitti käyttäneen vara-avainta huoneen avaamiseen ennen kuin hyökkäsi naiseen seksuaalisesti hänen nukkuessaan Phuket Townin asuntolassa.

Päivitetty kauppay:

Phuket City Poice Chief eversti Sarawut Chooprasit kertoi Phuket Expressille: "Mr. Pae (Sasin) ja hänen asianajajansa ilmoittautuivat Phuketin kaupungin poliisille saatuaan haasteen. Hän on kieltäytynyt syytöksestä seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja toisten huoneisiin pääsystä.

"Hän kieltäytyi kuitenkin kommentoimasta enempää kuin kiistää kaikki syytteet. Hän vaatii puhumaan vain oikeudessa. Hän ei ole pidätettynä, koska lain mukaan hän on esittänyt itsensä kutsun jälkeen." Sarawut päätti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.