Phuket "Baba" -häätapahtuma julkistettiin virallisesti

Phuket -

Vuosittainen Phuketin perinteinen Baba Wedding -tapahtuma, joka pidetään Phuketin kaupungissa, julkistettiin virallisesti.

Edellinen tarinamme:

Vuosittainen Phuketin perinteinen Baba Wedding -tapahtuma ja -paraati järjestetään Phuketin vanhassakaupungissa paikallisen matkailun edistämiseksi ensi kuussa.

Lehdistötilaisuus pidettiin eilen (23rd) Phuket Thai Hua -museossa, jota johtaa Phuketin varakuvernööri Amnuay Pitsuwan.

Mr. Amnuay kertoi The Phuket Expressille: "Tapahtuma pidetään ensi kuussa 3. syyskuutard syyskuuhun 4th Phuketin vanhankaupungin alueella Talad Yain osa-alueella. Baba häät on yksi Phuketin 16 ainutlaatuisesta perinteisestä tapahtumasta, joka edistää matkailua ja taloutta.

”Baban häät ja seremoniat esittelevät viisi esimerkkiparia. Häätapahtumassa on monia perinteisiä thai-kiinalaisia ​​ja monia paikallisia Phuket-ruokatuotteita. Herra Amnuay päätti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.