Vuokranantaja soitti poliisilta väitettyään naisen seksuaalisen hyväksikäytön Phuket Townin asuntolassa  

Phuket -

Haaste on määrätty vuokranantajalle, joka väitti käyttäneen vara-avainta huoneen avaamiseen ennen kuin hyökkäsi naiseen seksuaalisesti hänen nukkuessaan Phuket Townin asuntolassa.

Phuketin kaupungin poliisi raportoi, että rouva K, 26, alias osana seksuaalista väkivaltaa koskevaa toimituksellista politiikkaa, teki ilmoituksen aiemmin tällä viikolla. Hän kertoi poliisille, että vuokranantaja, joka tunnetaan nimellä Mr. Sasin, avasi huoneensa vara-avaimella hänen nukkuessaan. Vuokranantaja aloitti heen seksuaalisen väkivallan koskettamalla häntä sopimattomasti. Hän heräsi ja huusi ääneen. Vuokranantaja juoksi sitten pois huoneesta.

Phuketin kaupungin poliisipäällikkö eversti Sarawut Chooprasit kertoi Phuket expressille: "Olemme jo lähettäneet haasteen vuokranantajalle. Jos hän ei kuitenkaan ilmesty, annamme pidätysmääräyksen."

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.