Kuljettaja kuoli moottoripyöräonnettomuudessa Thalangissa

KUVA: Sri Soonthornin pelastusryhmä

Thalang –

Kuljettaja kuoli moottoripyöräonnettomuudessa Thalangissa tänään puolenyön jälkeen (24th).

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta kello 0 Thep Kasattri Roadilla etelään Sri Soonthornin osa-alueella.

He saapuivat paikalle löytääkseen 40-vuotiaan Detchapon Jitsanoan ruumiin, joka oli pelastuspalvelun vapaaehtoinen. Läheltä löytyi rikkinäinen kypärä. Myös jalkakäytävä ja lähellä oleva sähköpylväs vaurioituivat.

Silminnäkijät kertoivat poliisille, että moottoripyöräilijä oli menettänyt ajoneuvonsa hallinnan ennen kuin törmäsi jalkakäytävään ja sähköpylvääseen. Poliisi jatkaa tutkintaa onnettomuuden tarkan syyn selvittämiseksi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.