Wichit järjestää melontakilpailun Mudongin kanavalla

Wichit –

Wichitin kunta järjesti 11. vuotuisen melontakilpailun Mudongin kanavalla Baan Boraessa sunnuntaina (21. elokuuta).st).

Kilpailun käynnisti Wichitin pormestari Greetha Chotwitpipat.

Mr. Greetha kertoi The Phuket Expressille: "Kanoottikilpailun tarkoituksena on rohkaista ihmisiä olemaan osa mangrovemetsää ja ympäristönsuojelua, tukea ihmisten välistä harmoniaa yhteisössä ja kutsua ihmisiä vierailemaan Mudongin kanavalla."

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.