Merkittävä poliitikko vierailee Bangla Roadin viihdepaikoilla ja ehdottaa, että ne olisivat avoinna klo 6 asti

Patong -

Tunnettu poliitikko vieraili Bangla Roadin viihdepaikoissa ehdottaen, että ne olisivat auki klo 6 asti.

Thaimaan sivistyspuolueen johtaja Mongkolkit Suksintharanon ja hänen tiiminsä vierailivat Bangla Roadilla Patongissa eilen (22. elokuuta).

Mr. Mongkolkit kertoi The Phuket Expressille: "Viihdepaikkojen on oltava valmiita estämään tulipalo. Palontorjuntajärjestelmä on tarkastettava kolmen kuukauden välein. Phuket on erityinen talouskaupunki. Kävijöitä oli 15 miljoonaa vuodessa tai 1.2 miljoonaa kävijää kuukaudessa ennen Covid-19:ää. Covid-19-rajoitusten poistamisen jälkeen vierailijoita on noin 40,000 XNUMX päivässä.

”Mielestäni viihdepaikat pitäisi olla auki klo 6 asti, koska suurin osa turisteista on ulkomaalaisia. Pidennettyjen aukioloaikojen ei pitäisi vaikuttaa saaren muihin osiin. Tämä tuntipidennys toipuu Covid-00-kriisin aikana, mikä auttaa viihdealan toimijoita."

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt The Pattaya Newsin kanssa kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan ja Chonburin paikallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.