Miehistön jäsen pelastettiin putottuaan veneestä Phuketin edustalla

Phuket -

Miehistön jäsen on pelastettu putottuaan veneestä Phuketin edustalla.

Phuketissa sijaitseva Thaimaan kuninkaallinen laivasto raportoi, että heille ilmoitettiin, että kalastusveneen miehistön jäsen putosi mereen lähellä Kaew Noi Island Southia aiemmin tällä viikolla.

Thaimaan kuninkaallinen laivasto lähti etsimään puoli päivää ennen kuin he näkivät veneen miehistön jäsenen Mr. Eakkarat Limsomboonin, 43. Hänellä oli yllään pelastusliivi ja heiluttamassa kalliolla Kaew Noin saarella.

Mr. Eakkarat oli heikko ja hänellä oli joitain naarmuja. Hän sanoi, että siellä oli voimakkaita tuulia ja aaltoja. Vene heilui, ennen kuin veneessä oleva suuri jäälaatikko osui häneen ja hän putosi mereen. Kukaan ei nähnyt hänen kaatuvan aluksi. Hän yritti huutaa apua, mutta kukaan ei kuullut häntä ja hän ui kohti läheistä saarta.

Hänet vietiin takaisin maahan ja sairaalaan lääketieteellistä arviointia varten.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.