Tiet sulkeutuvat Katan rantafestivaaleille

Kata, Phuket -

Katan tiet suljetaan Phuket Beach Festivalin ja Kata Beach Life Festivalin vuoksi.

Edellinen tarinamme:

Phuket Beach Festival 2022 järjestetään 23. elokuutard elokuulle 28th , 2022 Kata Beachillä houkutellakseen lisää turisteja "vihreällä kaudella" (monsuunikausi).

Kata Beach Life Festival 2022 järjestetään 26.-28th.

Karonin kunta ilmoitti sulkemisista eilen (21.). Tiet Karonin kunnan edustalla ja tiet Pak Bangin kanavalta Matkailuneuvontakeskuksen edestä suljetaan huomisesta (23. elokuuta) - 28. elokuuta alkaen. He pahoittelevat häiriötä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt The Pattaya Newsin kanssa kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan ja Chonburin paikallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.