Phuketin suurimmat tarinat viime viikolta: kansallispuistossa laittomasti kalaa pyytänyt hollantilainen mies pidätettiin, poliisi tuomittiin 25 vuodeksi vankeuteen ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraavassa on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain Phuketin maakunnan paikallisia huipputarinoita.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 15 sunnuntaihin 2022.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  Festivaali on aina suuri hitti paikallisten ja turistien keskuudessa.
  Tämä tapahtui Thaimaan sosiaalisen median kansallisen suuttumuksen jälkeen, vaikka monet ulkomaiset lukijat olivatkin tasapainoisempia vastauksissaan.
Phuketin varakuvernööri Arnuparp Rodkwan Yodrabam kertoi The Phuket Expressille: "Etsimme ratkaisun tähän ongelmaan mahdollisimman pian ja tarkistamme hierontaliikkeistä, ovatko ne vaatimusten mukaisia.
Tilaus on suunnattu henkilöille, jotka ajavat moottoripyöriä ja autoja ilman asianmukaista thaimaalaista tai kansainvälistä ajokorttia juuri kyseiseen ajoneuvoon. 

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.