Engelbert Humperdinck pitää konsertin Samuin saarella

KUVA: Naewna

Koh Samui -

Engelbert Humperdinck -konsertti järjestetään Samuin saarella ensimmäistä kertaa 'gaalaillallinen romantiikan KUNINGAS ENGELBERT HUMPERDINCKIN KANSSA' -tapahtumassa tänä iltana (22. elokuuta).nd).

Konsertti pidetään Centara Reserve Samui -hotellissa. Konsertin järjestävät Surat Thanin matkailuneuvosto ja asiaankuuluvat matkailujärjestöt Samuissa ja Surat Thanissa.

Engelbert Humperdinck on maailmankuulu laulaja, joka tunnetaan hyvin "romantiikan kuninkaana". Hänen tunnetuin kappaleensa on "Release Me". Hän on nyt 86-vuotias.

Engelbert Humperdinck sanoi Thaimaan medialle: "Tämä on ensimmäinen kerta, kun saavun Samuin saarelle. Thaimaalaiset ovat vastaanottaneet minut lämpimästi siitä lähtien, kun saavuin Samuin lentokentälle.

KUVA: Naewna

Mr. Worasit Pongpan, Samuin golfyhdistyksen puheenjohtaja, kertoi Thai medualle: "Engelbert Humperdinck on konserttikiertueella Bangkokista. Joten tämä on hyvä tilaisuus pitää konsertti myös Samuin saarella. Konsertin kuluista jääneet tulot annetaan Green Island Foundationille tukemaan Samuin saaren ympäristönsuojelua ja suojelua.

"Tämä on hyvä tilaisuus hänen faneilleen tietää enemmän Samuin saaresta. Tulevaisuudessa järjestämme saarella enemmän globaalia toimintaa matkailun edistämiseksi ja ympäristötoiminnan tukemiseksi. Worasit päätti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.