Nuori kuljettaja kuoli moottoripyöräonnettomuudessa Thalangissa

Thalang –

Nuori kuljettaja kuoli moottoripyöräkolarissa Thalangissa eilen aamulla (20th).

Thalangin poliisi sai ilmoituksen onnettomuudesta kello 5 Thep Kasattri Roadilla pohjoiseen Paklokin osa-alueella 30 metriä lähellä Tha Ruea -pyhäköä.

Poliisi, pelastuslaitokset ja Phuket Express saapuivat paikalle löytääkseen vaurioituneen moottoripyörän tien varrelta. Lähistöllä pelastushenkilöstö löysi 22-vuotiaan Nithikorn Jansakunin ruumiin Paklokista. Hän oli saanut vakavia päävammoja. Hänen ruumiinsa vietiin paikalliseen sairaalaan.

Paikalta ei löytynyt todistajia. Tässä vaiheessa Thalangin poliisi uskoo, että kuljettaja menetti ajoneuvonsa hallinnan ennen törmäystä jalkakäytävään ja sähköpylvääseen. Hän ei käyttänyt moottoripyöräkypärää.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.