Phuketin turistipoliisi varoittaa moottoriajoneuvojen vuokraamisesta ilman asianmukaista ajokorttia

Phuket -
Phuketin turistipoliisi on antanut varoituksen vuokra-ajoneuvoista ilman asianmukaista ajokorttia.

Varoituksessa todetaan: "Moottoriajoneuvon omistajalle tai kuljettajalle, joka antaa kenen tahansa ilman asianmukaista ajokorttia ajaa ajoneuvoa, tuomitaan enintään 2,000 XNUMX bahtia."

"Kuljettaja (vuokraaja), jolla ei ole voimassa olevaa ajokorttia, tuomitaan enintään 1 kuukaudeksi vankeuteen." Tilaus jatkui.

Tilaus on suunnattu henkilöille, jotka ajavat moottoripyöriä ja autoja ilman asianmukaista thaimaalaista tai kansainvälistä ajokorttia juuri kyseiseen ajoneuvoon. Määräyksessä korostettiin, että ajokortissa on erityisesti otettava huomioon ajettava ajoneuvo, eikä se saa olla yleinen ajokortti, erityisesti moottoripyörille.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.