Polttoauto Soi Ta-iadissa, Chalongissa

Chalong -

Tulipalo vaurioitti eilen (20. elokuuta) pysäköityä autoa Soi Ta-iadissa Chalongissath).

Palomiehet saivat ilmoituksen tulipalosta kello 6 Soi Ta-iadissa, joka on kuuluisa nyrkkeilysali, jossa on paljon ulkomaalaisia. He saapuivat paikalle ja huomasivat, että sedan oli tulessa. Palon sammutus kesti noin 00 minuuttia. Auton etuosa vaurioitui. Autosta ei löytynyt ketään eikä auton omistajaa.

Poice sai myöhemmin tietää, että auton omistaja on kotoisin Krabista, mutta oleskelee nyt Thalangissa. Auto oli rikki Soi-Ta-iadissa ennen kuin omistaja palasi majoituspaikkaansa odottaessaan auton korjausta maanantaina.

Tulipalon syytä tutkitaan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.