Tunnetut thaimaalaiset lääkärit, jotka vastustavat yöelämän pitkiä sulkemisaikoja, väittävät, että turistit eivät tule Thaimaahan juhlimaan vaan rannoille ja temppeleille

Thaimaa -

Kuuluisat thaimaalaiset lääkärit ovat varoittaneet ehdotuksesta jatkaa yöelämän sulkemisaikaa kello 4 turistialueiden yöelämän paikoissa, mikä lisää heidän mukaansa tiekuolemia, rikollisuutta ja henkilökohtaisia ​​onnettomuuksia, koska alkoholin nauttimiseen jää enemmän aikaa.

Edellinen tarinamme:

Matkailu- ja urheiluministeriö aikoo tehdä virallisesti ehdotuksen COVID-19-tilannehallintokeskukselle (CCSA) viihdepaikkojen aukioloaikoja pidennetään klo 4 asti tästä sesonkiajasta lokakuussa.

Tohtori Taejing Siripanich, Don't Drive Drunk Foundationin sihteeri, on ilmaissut näkemyksensä suunnitelmasta: "Klo 4:00 AM-laajennussuunnitelma ei voi varmasti taata talouden kohentamisesta. Toisaalta tämä saattaa olla vaihtoa terveyden ja ihmisten turvallisuuden kanssa.”

”Uskon, että ulkomaalaiset turistit eivät tule Thaimaahan yökerhojen, juomisen ja juhlien takia. Suurin osa heistä haluaa tulla tänne luonnon- ja kulttuurimatkailupaikkojen, kuten rantojen, puistojen, perinteisen thai-kulttuurin ja temppeleiden vuoksi. Klo 4 sulkemisaika on enemmän thaimaalaisille”, tohtori Taejing lisäsi.

”Tieliikenneonnettomuustilastojen mukaan tänä vuonna tieliikenteessä kuolee enemmän kuin viime vuonna sen jälkeen, kun viihdepaikat kevennettiin aikaisemmista Covid-19:n velvoittamista sulkemisista. Onko tämä klo 4 sulkemisaika sen arvoista jatkaa?”, tohtori Taejing kysyi.

Tohtori Prasit Wattanapa Mahidolin yliopistosta lisäsi: "En henkilökohtaisesti hyväksy tätä ajatusta. Mielestäni se on liikaa. Suurin osa nykyisistä Covid-19-potilaistamme on työssäkäyviä ihmisiä, jotka haluavat viettää aikaa yöllä. Kun he ovat saaneet tartunnan yökerhoista, he palaavat kotiin ja tartuttavat perheensä. Klo 2 sulkeminen riittää kaikille vyöhykkeille. Terveet ihmiset tarvitsevat tarpeeksi unta ja heidän pitäisi löytää enemmän terveellisiä harrastuksia."

Lopullinen päätös kello 4:00 ehdotuksesta voi tulla jo ensi viikolla.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.