Paikalliset hierontakauppiaat Phuketissa vastustavat ulkomaisia ​​sijoittajia, joiden väitetään pitävän kauppoja paljon halvemmalla

Phuket -

Noin 80 paikallista hierontamyyjää Phuketissa protestoi Phuketin kaupungintalolla valittaen hierontaliikkeistä, joihin ulkomaalaiset väittivät sijoittaneen paljon halvemmalla, mikä vahingoittaa heidän liiketoimintaansa.

Mielenosoitus eilen aamulla (19th) johti herra Tansiwit Klaichaem paikallisista hierontakauppiaiden yhdistyksistä. He lähettivät kirjeen Phuketin kuvernöörille.

Mr. Tansiwit kertoi The Phuket Expressille: "On hierontakauppaketju, johon ulkomaalaiset ovat investoineet, mutta jota thaimaalaiset ylläpitävät. Heillä on monia kauppoja Phuketissa, kaikki olennaisesti kopioita toisistaan. Normaalisti hieronnan hinta Phuketissa paikallisten hierontayhdistysten sopimana on noin 300 bahtia, mutta tämän kaupan hierontamaksu on vain 150 bahtia. Tämä hinta on mahdoton, koska kustannusten pitäisi olla korkeammat. Tämä ketju ei osallistu paikallisiin yhdistyksiin ja on kieltäytynyt kuuntelemasta meitä. Joten nyt meidän on mentävä korkeammalle auktoriteettitasolle."

"Muut paikalliset hierontaliikkeet, jotka ovat olleet kiinni Covid-19-pandemian aikana, eivät voi avata uudelleen, koska niillä ei ole varaa toimia tällä alhaisella hinnalla. Myös muilla nyt avautuvilla paikallisilla hierontaliikkeillä on vähemmän asiakkaita, koska ne kaikki käyttävät halvemman hintaketjun hierontaliikkeitä."

Phuketin varakuvernööri Arnuparp Rodkwan Yodrabam kertoi The Phuket Expressille: "Etsimme ratkaisun tähän ongelmaan mahdollisimman pian ja tarkistamme hierontaliikkeistä, ovatko ne vaatimusten mukaisia. On epäselvää, tekeekö ketju tällä hetkellä jotain laitonta ja vaatii lisätutkimuksia, mutta koska ne ärsyttävät monia ihmisiä paikallisesti ja aiheuttavat levottomuutta, on löydettävä rauhanomainen ratkaisu ja kompromissi eri osapuolten välillä.

Ketjun nimi salattiin jatkotutkimuksia odotettaessa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.