Neljä huumeepäiltyä pidätettiin Phuketissa yhteensä 389 metamfetamiinipillereillä ja 962 grammalla metamfetamiinia.

Phuket -

Neljä huumeepäiltyä on pidätetty kolmen päivän aikana Phuketissa yhteensä 389 metamfetamiinipillereillä ja 962 grammalla metamfetamiinia.

Phuketin maakunnan poliisi raportoi 17. elokuuta - 19. elokuuta pidättäneensä kolme epäiltyä, jotka ovat:

Jessada 'Jes' Wongkla, 28, pidätettiin Thalangissa. Häneltä takavarikoitiin 893.77 grammaa kiteistä metamfetamiinia ja 66 metamfetamiinipilleriä.

Songtham 'Tom' Soipetch, 34, pidätettiin Kathussa. Häneltä takavarikoitiin 68.43 grammaa kiteistä metamfetamiinia ja 223 metamfetamiinipilleriä.

Nartsamorn 'Mod' Kladkaek, 35, ja Katipat 'Day' Putha, 34, pidätettiin Wichitissä. Heiltä takavarikoitiin 100 metamfetamiinipilleriä.

Heitä kaikkia syytetään luokan 1 lääkkeiden omistamisesta myyntitarkoituksessa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.