Veneen kapteeni katosi putottuaan mereen ajaessaan venettä turistien kanssa Krabissa

Krabi-

Veneen kapteeni on kadonnut, kun hän putosi mereen ajaessaan venettä turistien kanssa Krabissa.

Eilen (19th) Krabin meripoliisille ilmoitettiin, että veneen kapteeni oli kadonnut Yaman-saaren ja Rokin saaren välillä. Meripoliisi ja pelastussukeltajat lähtivät etsimään neljä tuntia, mutta epäonnistuivat ennen yön tuloa.

Krabin meripoliisin everstiluutnantti Taweelarp Suwannarit kertoi The Phuket Expressille: "Mr. Apichart Boonrat, 27, pitkähäntäveneen kapteeni 14 turistin ja yhden oppaan kanssa, matkusti eilen lähellä Po Da -saarta Ao Nangissa.

– Veneen kapteeni oli kadonnut, kun hän oli takana ajaessaan venettä. Opas kutsui apua. Tässä vaiheessa uskoimme, että kapteeni saattoi pyörtyä ja pudota veneestä. Etsinnät ovat jatkuneet jälleen tänään (20. elokuuta). Everstiluutnantti päätti.

Lehdistön aikaan veneen kapteeni oli edelleen kateissa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.