Thaimaan poliisi harkitsee "alalakia" lava-autojen matkustajien määrän rajoittamiseksi takapenkillä ja tavarasängyllä

Bangkok -

Thaimaan kuninkaallinen poliisi harkitsee liikennelain antamista, jonka mukaan enintään kolme matkustajaa saa istua lava-auton takapenkillä ja enintään kuusi matkustajaa lastisänkyyn.

Poliisikenraali Damrongsak Kittipraphat, apulaispoliisin päällikkö, totesi tieliikennekonferenssissa perjantaina 19. elokuuta, että Thaimaan kuninkaallinen poliisi neuvottelee maaliikenneministeriön kanssa lava-autojen käyttäjiä ja matkustajia koskevan alalain säätämisestä. sama tieliikennelaki (nro 13) joka määrätä kaikki ajoneuvossa olevat matkustajat käyttämään turvavöitä koko matkan ajan, voimaan 5.

Luonnos kieltää yli kolmea matkustajaa istumasta avolava-autojen takapenkillä turvallisuussyistä, koska useimmilla heistä ei ollut asianmukaisia ​​turvavöitä. Lisäksi lava-auton tavarasängyssä istuvien matkustajien lukumäärä rajoitetaan enintään kuuteen henkilöön, ja lastin takaosassa istuminen on ehdottomasti kielletty.

"Luonnos valmistuu 5. syyskuuta mennessä. Kun luonnos on valmis, se sisällytettäisiin hallituksen valmistelukomiteaan. Laina voimaan tullessaan viranomaiset tiedottaisivat asiasta uudelleen. Jos jonkun havaitaan rikkoneen, voidaan tapauksesta riippuen antaa varoituksia tai sakkoja." Apulaisjohtaja lisäsi.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media. 

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/