Thaimaan Covid Center hyväksyy ulkomaisten matkailijoiden viisumiajan pidennyksiä matkailutalouden edistämiseksi lokakuussa

Bangkok -

Center for Covid-19 Situation Administration (CCSA) on hyväksynyt ulkomaalaisten matkailijoiden viisumivapausajan pidentämisen 30 päivästä 45 päivään lokakuusta 2022 maaliskuuhun 2023 edistääkseen matkailualaa.

Visa on Arrival (VOA) pidennetään myös enintään 15 päivästä 30 päivään, CCSA:n tiedottaja Taweesilp Visanuyothin totesi yhtiökokouksen jälkeen perjantaina 19. elokuuta.

Maallikolla sanottuna, jos maasi viisumi oli aiemmin ollut viisitoista päivää, se ulottuu kolmeenkymmeneen. Jos se oli kolmekymmentä, se jatkuu 45:een 1. lokakuuta alkaen.

Molemmat laajennukset tulevat voimaan 1 ja 2022 välisenä aikana houkutellakseen lisää kansainvälisiä tulokkaita elvyttämään kotimaan taloutta Covid-31-taloudellisten vaikeuksien jälkeen sekä hankkimaan tuloja matkailijoiden kuluista.

Sisäministeriö, ulkoasiainministeriö, maahanmuuttovirasto ja niihin liittyvät virastot määrättiin noudattamaan ilmoitusta ja jatkamaan CCSA:n päätöstä seuraavassa vaiheessa.

TPN huomauttaa, että sitä ei ole viimeistelty ennen kuin se on ratifioitu Royal Gazettessa, eikä sille ole annettu määrättyä päivämäärää.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media. 

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/