Kathu järjestää ruokamessut myöhemmin tässä kuussa

Kathu -

7. vuosittaiset ruokamessut ja terveelliset markkinat järjestetään Kathussa 25. elokuuta alkaenth elokuulle 27th tässä kuussa.

Luvassa on monenlaista puhdasta ruokaa ja monenlaista toimintaa, kuten ruoanlaittokilpailu, opiskelijoiden musiikkikilpailu, perhejuoksu ja elävää musiikkia.

Muita tapahtuman ilmaisia ​​palveluita ovat ilmainen hieronta, ilmainen kissojen ja koirien sterilointi, ilmaiset hiustenleikkaukset ja paljon muuta.

Nähdään siellä!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2022!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.